Skärmfri övernattningstur
+ Fjällfiske

med lokal fiskeguide | i Åre

Tre dagar och två nätter offgrid i jämtländska fjällvärlden. Passar dig som vill testa på och lära dig mer om fjällfiske, laga mat över öppen eld och njuta av två nätter i mysig stuga utan el med tillgång till vedeldad bastu och dopp i kall fjälltjärn - samtidigt som du får en paus från vår uppkopplande vardag och minnen för livet.

Datum: Datum för sommar 2022 lanseras snart
Plats: Edsåsdalen, 20 min från Åre
Pris: 5800 kr per person 

Minst 4 max 6 pers. All fiskeutrustning, mat, logi och foton från turen ingår. Ingen förkunskap krävs. Självklart finns en nödtelefon med under turen.

Boende och mat
Vi bor vid Lyckans Läger - två mysiga stugor ca 6 km vandring ut på fjället, utrustade med 4 sköna sängar i varje stuga, två fina utedass, vedeldad bastu och tillgång till liten båt i fjälltjärnen som ligger precis vid stugorna. All mat lagas från grunden tillsammans över öppen eld. Specialkost? Lugn, vi fixar!

Fjällfiske
Tillsammans med lokal fiskeguide med god kännedom om fiskevatten i området kommer du få god inblick i fjällfiske och olika tekniker i olika typ av vatten.

Dag 1, start kl. 10
Vi stänger av och lämnar telefoner när vi kommer. Vi vandrar ut på fjället tills vi når Lyckans Läger. Vi lagar vår mat över öppen eld, njuter av enkelhet och lugn. Stugorna ligger på fjället i närheten av fina fiskevatten.

Dag 2
Vi njuter av en härlig frukost i gryningen kring elden innan dagens fisketur drar igång. Den lokala fiskeguiden kommer anpassa dagen till det allra bästa utefter väderprognos och era önskemål. Dagen avslutas kring elden med god middag som med en viss gnutta tur kanske innehåller dagens fångst!

Dag 3, avslut ca kl. 13
Vi äter en härlig frukost kring elden, packar ihop och vandrar tillbaka till civilisationen, elektriciteten och tillgängligheten. Turen avslutas på samma plats som den startade.

Mer info så som packlista, mötesplats osv kommer vid bokning. Upphämtning till mötesplats går att lösa. Kontakta oss gärna för frågor hej@meravmindre.se.

Boka