Stäng din skärm, gå ut på fjället och tillåt dig vara avkopplad från vår uppkopplade vardag


Mer av Mindre erbjuder skärmfria fjällupplevelser, guidade turer, aktiviteter och kurser i och omkring Åre, med fokus på det som en gång var vår vardag men som idag blivit unikt och speciellt. Det vi gjort i alla tider men glömt att vi mår bra av. 

SOMMAR

Upplev Åre på sommaren - följ med på en skärmfri fjällupplevelse.

Läs mer

VINTER

Upplev Åre på vintern - följ med på en skärmfri fjällupplevelse.

Läs mer

FOTON INGÅR ALLTID

Under alla skärmfria fjällupplevelser finns en kamera med som fångar era minnen - foton från er tur/kurs/aktivitet ingår alltid.

Läs mer

ELD-KURS

Lär dig grunderna i eldkunskap
Bokas på förfrågan

Läs mer / Boka

BIVACK-KURS

Lär dig grunderna i att bygga bivack
Bokas på förfrågan

Läs mer / Boka

FJÄLL-KURS

Lär dig tips som gör din fjällvandring ännu härligare
Bokas på förfrågan

Läs mer / Boka

Företag och Privata grupper

Är ni ett företagsgäng som vill komma bort från stadens muller och kontorets skärmar? Eller är ni ett kompisgäng / familj / möhippa / svensexa / skolklass som vill komma ut på fjället utan mobilen och hitta på något utöver det vanliga? Vi tar fram upplägg året om och skräddarsyr aktiviteter utefter era önskemål.

Läs mer

Ge bort ett presentkort

Gör någon glad - Ge bort en oförglömlig upplevelse! Presentkort gäller som betalning/delbetalning av aktivitet eller kurs och håller i ett års tid.

Beställ

Fjäll-massage 

Vad kan vara bättre än att avsluta din fjällupplevelse med en härligt välgörande massage? Vi samarbetar med massageterapeut Sara Lilja som har sin massagemottagning mitt i Åre-by. 

Via oss får du förmåligt pris. Läs mer här.

Boka fjäll-massage

SAMARBETSKOMPISAR

Tillsammans med lokala aktörer gör vi din upplevelse till ett minne för livet - samtidigt som du bidrar till ett levande Åre.