"Så många fantastiska upplevelser som fick plats på bara tre dagar på Årefjället tillsammans med Lina på Mer av Mindre, Sara på LILJA massage•meditation och alla nyfunna vänner som var med på samma resa, Skärmfritt + Massage & Meditation i juni. Vandring, matlagning över öppen eld, bastu, bad, samtal och skratt, och inte minst massage och meditation. Lina suverän på att se till så att alla trivdes och hennes engagemang och kärlek till natur och fjäll smittar av sig! Kommer gärna igen!"

"Skärmfri fjällupplevelse med fire food var en supermysig helg! Lina är jättetrevlig med många bra tips, lägret vi bodde i kändes lyxigt i "vildmarken" och maten vi tillagade tillsammans blev mycket god.

Häng med Lina på hennes äventyr, du kommer lära dig massor!"

"Kan inte rekommendera Mer av Mindre nog. Den skärmfria fjällfiske-turen har gett mig minnen för livet. Allt var så bra planerat. Såväl maten vi lagade som de mysiga lägret vi bodde i, upplägget under dagarna och inte minst allt jag lärde mig om fiske. Dessutom blev sammanhållningen oss deltagare emellan väldigt fin och trots att jag tyckte det var lite läskigt att lägga ifrån mig telefonen i början var det de som gjorde upplevelsen så oförglömlig.”