Mer av Mindre...

Mer av Mindre erbjuder skärmfria fjällupplevelser, kurser i vildmarksliv, fjällvandringar och fjällövernattningar i och omkring Åre - året om. Vi vill ge fler möjlighet och verktyg till att upptäcka och uppleva våra fina svenska fjäll. Det behöver inte vara storslaget och extremt för att det ska vara njutbart och härligt!

Grundaren till Mer av Mindre heter Lina. "Jag är certifierad Fjällledare och utbildad Event manager. Under sommaren 2020 spenderade jag en vecka ensam till fjälls utan bekvämligheter så som tält, stormkök och telefon. Naturens egna material blev tak över huvudet, mat tillagades över öppen eld, fåglarnas kvitter agerade musik och den uppkopplade vardagen byttes ut mot nedkoppling. Närvaron ökade när intrycken minskade.

En tid som gav insikt i att vi inte alltid behöver jaga det stora för att känna oss nöjda. Att det vi gjort i alla tider faktiskt kan få oss att må bra. Att fjällluft, knastrande eld, en rivig kopp kokkaffe och en stängd skärm kan vara nog så tillräckligt för att inse att livet är mer än fullbokade kalenderar och dagar fyllda med skärmtid. Helt enklet att vi ofta får ut mer av mindre."

Kontakta oss