Skärmfri övernattningstur
+ Bygga och sova i Snöbivack

Två dagar och en natt offgrid i jämtländska fjällvärlden. Passar dig som vill äventyra på riktigt där vi på snöskor eller turskidor tar oss ut på fjället och bygger vår egen snöbivkack att övernatta i  - samtidigt som du får en paus från vår uppkopplande vardag.

Start: Datum lanseras snart
Avslut: Datum lanseras snart
Plats:  Åre
Pris: 3200 kr per person 

Minst 4 max 10 pers. Mat, logi och foton från turen ingår. Ingen förkunskap krävs. Självklart finns en nödtelefon med under turen.

Boende och mat
Vi bygger snöbviack med plats för 4 personer. Är vi fler bygger vi två bivacker. Med oss har vi tält att använda oss av i nödfall. All mat lagas över trangiakök. Specialkost? Lugn, vi fixar!

Dag 1, start kl. 10
Vi stänger av och lämnar telefoner när vi kommer. Vi spänner på oss snöskor och vandrar ut på fjället tills vi når platsen för vårt bivackbygge. Vi hjälps åt att bygga vår bivack, äter god mat och njuter av vädrets makter, enkelhet och lugn.

Dag 2, avslut ca kl 13
Vi äter en härlig frukost, packar ihop, river bivacken och vandrar tillbaka till civilisationen, elektriciteten och tillgängligheten. Turen avslutas på samma plats som den startade.

Mer info så som packlista, mötesplats osv kommer vid bokning. Upphämtning till mötesplats går att lösa. Kontakta oss gärna för frågor hej@meravmindre.se.

Boka
Snöbivack i Åre