Skärmfri övernattningstur
+ Massage & Meditation

med Lilja Åre | i Åre

Två dagar och en natt offgrid i jämtländska fjällvärlden. Passar dig som vill bo bekvämt, äta gott och koppla av från vår uppkopplade vardag, återkoppla till dig själv och uppleva total närvaro i äkta fjällmiljö utan skärm och klocka - med möjlighet till både massage och meditation.

Start: Lördag 26e mars kl. 10.00
Avslut: Söndag 27e mars ca kl. 13.00
Plats:
 Edsåsdalen, 20 min från Åre

Pris: 3200 kr per person + val av massage till förmånligt pris från 320kr-550kr

Minst 4 max 8 pers. Mat, logi och foton från turen ingår. Ingen förkunskap krävs. Självklart finns en nödtelefon med under turen.

Boende och mat
Vi bor vid Lyckans Läger - två mysiga stugor ca 6 km vandring ut på fjället, utrustade med 4 sköna sängar i varje stuga, två fina utedass, vedeldad bastu och tillgång till liten båt i fjälltjärnen som ligger precis vid stugorna. All mat lagas från grunden tillsammans över öppen eld. Specialkost? Lugn, vi fixar!

Massage & Meditation
Sara Lilja, utb och certifierad via sfkm, 11 års erfarenhet som massageterapeut. Massagen hålls i en tipi och går att få både djupgående och avslappnande, behandlingen tonas in efter kundens/ditt behov. Meditationen baserar sig på stillhetsmeditation och meta. Vi släpper taget om alla måsten och landar in i oss själva, i nuet. Passar nybörjare eller för dig som mediterat tidigare. Sara är utbildad meditationslärare år 2020 vid Care meditationslärarprogrammet. ~Släpp taget om prestation och låt hjärtat visa vägen. Läs mer om Lilja Åre här.

Dag 1, start kl 10
Vi stänger av och lämnar telefoner när vi kommer. Vi spänner på oss snöskor och vandrar ut på fjället tills vi når Lyckans Läger. Under dagen finns Lilja Åre redo i sin Tipi att massera er till förmånligt pris. Vi lagar vår mat över öppen eld, njuter av enkelhet och lugn. Dagen avslutas med en meditationsövning i Tipin.

Dag 2, avslut ca kl 13
Dagen börjar med meditationsövning i Tipin. Vi äter en härlig frukost kring elden, packar ihop och vandrar tillbaka till civilisationen, elektriciteten och tillgängligheten. Turen avslutas på samma plats som den startade.

Mer info så som packlista, mötesplats osv kommer vid bokning. Upphämtning till mötesplats går att lösa. Kontakta oss gärna för frågor hej@meravmindre.se.

Boka