Skärmfri övernattningstur
+ Vinterövernattning i stuga i Åre

Två dagar och en natt offgrid i jämtländska fjällvärlden. Passar dig som vill vandra med hjälp av snöskor  ut på jämtländska vinterfjället och njuta av god mat tillagad över öppen eld, en natt i mysig stuga utan el med tillgång till vedeldad bastu och dopp i  uppsågad isvak - samtidigt som du får en paus från vår uppkopplande vardag.

Start: Lördag 18/12 kl. 10.00
Avslut: Sönsdag 19/12 ca kl. 13.00
Plats: Edsåsdalen, 20 min från Åre
Pris: 2500 kr per person 

Minst 4 max 8 pers. Mat, logi och foton från turen ingår. Ingen förkunskap krävs. Självklart finns en nödtelefon med under turen.

Boende och mat
Vi bor vid Lyckans Läger - två mysiga stugor ca 6 km vandring ut på fjället, utrustade med 4 sköna sängar i varje stuga, två fina utedass, vedeldad bastu. All mat lagas från grunden tillsammans över öppen eld. Specialkost? Lugn, vi fixar!

Dag 1, start kl. 10
Vi stänger av och lämnar telefoner när vi kommer. Vi spänner på oss snöskorna och vandrar ut på fjället tills vi når Lyckans Läger.  Vi lagar vår mat, äter gott, bastar i vedeldad bastu, badar i uppsågad isvak och njuter av enkelhet och lugn.

Dag 2, avslut ca kl 13
Vi äter en härlig frukost kring elden, packar ihop och vandrar tillbaka till civilisationen, elektriciteten och tillgängligheten. Turen avslutas på samma plats som den startade.

Mer info så som packlista, mötesplats osv kommer vid bokning. Upphämtning till mötesplats går att lösa. Kontakta oss gärna för frågor hej@meravmindre.se.

Boka
Off grid Åre