Unna dig en fjäll-massage

Vad kan vara bättre än att avsluta din fjällupplevelse med en härligt välgörande massage? Vi samarbetar med massageterapeut Sara Lilja som har sin massagemottagning mitt i Åre-by.  Med koden meravmindre10 får du 10% rabatt på valfri massage.

Boka fjäll-massage

Lilja•Åre -vårt fokus är en kropp utan spänningar och ett avslappnat sinne.

Massagen ökar välbefinnandet och är förebyggande mot skador och stress och frigör lugn och ro hormonet oxytocin vilket gör att stress och spänningar dräneras från kroppen, samtidigt som blodcirkulationen ökar och immunförsvaret stärks.

En djupgående behandling som gör "sådär ont/skönt" är en återkommande kommentar från nöjda kunder.

Sara är cert. & dipl. Massageterapeut via sfkm och MT utveckling och friskvård. Med 11 års erfarenhet har hon djupdykt i diverse kurser genom åren. Och idag erbjuder hon bla massagebehandling som anpassas och tonas in på kundens behov. Tekniker som används är djupgående idrottsmassage,triggerpunkter, zonterapi, avslappnandemassage och healing. Som person är Sara varm, inkännande och en fin lyssnare.

Sara är även utbildad meditationslärare år 2020 vid Care meditationslärarprogrammet.
Meditationen är baserad på stillhetsmeditation och compassion. Vi släpper taget om alla måsten och landar in i oss själva. Meditationen passar dig som är nybörjare men också för dig som mediterat tidigare. ~Släpp taget om prestation och låt hjärtat visa vägen.

 

Lilja Åre